Bůček na zázvoru a česneku
- Region Chodsko
- 14. 1. 2024
- Minut čtení: 1
Aktualizováno: 8. 6. 2024

Chutná a rychlá úprava z lidové kuchyně.
Ingredience
1 kg vepřového bůčku bez kostí
3 dl světlého piva
1 česnek
zázvor
pepř
sůl
Příprava
Vepřový bůček nakrájíme na 1 cm silné plátky, potřeme utřeným česnekem, okořeníme zázvorem, solí a pepřem. Plátky narovnáme do pekáče a pečeme ve vyhřáté troubě. Během pečení podléváme pivem, plátky masa obracíme. Správně upečený bůček musí být lehce křupavý a šťavnatý.
Příloha
Podáváme s vařenými brambory nebo s chlebem a hořčicí.

Klasická receptura

Snadné

Plátky narovnáme do pekáče a pečeme ve vyhřáté troubě
This is a great post I saw thanks to sharing. I really want to hope that you will continue to share great posts in the future. This post is very simple to read and appreciate without leaving any details out. Great work! Your content is very unique and understandable useful for the readers keep update more article like this. 파워볼사이트
The clarity of your writing makes complex ideas accessible. It's evident that you prioritize the reader's understanding. uscis approved translators near me
Your writing is not only informative but also engaging. It keeps me hooked from the beginning to the end of each post. laserontharing den haag
I learned something new today! Your blog consistently delivers high-quality content. Keep up the great work! mccqe
upeče a získá křupavou kůrčičku. Kombinace česneku, zázvoru a piva dodává masu jedinečnou chuť. Určitě vyzkouším s domácím chlebem a hořčicí!
A pokud hledáte další skvělou zábavu nejen v kuchyni, doporučuji navštívit https://ceskaonlinekasina.cz/, kde najdete nejlepší ceska online kasina s širokou nabídkou her.