top of page

Hecht mit Speck - Štika na slanině


Hecht mit Speck - Štika na slanině recept
Hecht mit Speck - Štika na slanině


Ingredience pro 4 osoby


 

Ingredience


očištěná čerstvá štika nakrájená na porce

slanina

olivový olej

citron

koření na ryby nebo čerstvé bylinky

sůl


 
Recepty Bavorsko









Příprava


Porce štiky naložíme do marinády, kterou si připravíme z olivového oleje, koření na ryby nebo nasekaných bylinek, soli a plátků citronu, a necháme uležet v lednici do druhého dne. Ve skleněné zapékací misce pečeme v troubě s přidáním jemně krájené slaniny zhruba 20 minut na 200°C nebo můžeme i s marinádou orestovat na pánvi. Podáváme s bylinkovými brambory.


 

Příloha


Míchaný salát, maso a zelí.


 

Bavorské recepty

Původní receptura


Recepty Bavorsko

Středně náročné



Recepty z Bavorska

Pečeme v troubě zhruba 20 minut na 200°C





4 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page