Hecht mit Speck - Štika na slanině
- Region Chodsko
- 14. 1. 2024
- Minut čtení: 1
Aktualizováno: 10. 6. 2024

Ingredience pro 4 osoby
Ingredience
očištěná čerstvá štika nakrájená na porce
slanina
olivový olej
citron
koření na ryby nebo čerstvé bylinky
sůl

Příprava
Porce štiky naložíme do marinády, kterou si připravíme z olivového oleje, koření na ryby nebo nasekaných bylinek, soli a plátků citronu, a necháme uležet v lednici do druhého dne. Ve skleněné zapékací misce pečeme v troubě s přidáním jemně krájené slaniny zhruba 20 minut na 200°C nebo můžeme i s marinádou orestovat na pánvi. Podáváme s bylinkovými brambory.
Příloha
Míchaný salát, maso a zelí.

Původní receptura

Středně náročné

Pečeme v troubě zhruba 20 minut na 200°C
Comments