Mufloní guláš
- Region Chodsko
- 16. 12. 2023
- Minut čtení: 1
Aktualizováno: 8. 6. 2024

Excelentní!
Ingredience
600 g mufloního masa
4 cibule lžíce sádla
sůl
1 lžíce rajského protlaku
pepř
kmín
1 feferonka
lžíce mleté papriky
1 lžíce hladké mouky
500 ml masového vývaru
Příprava
Maso omyjeme, nakrájíme na menší kostky, cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a osmažíme ji na rozpáleném sádle. Přidáme kostky masa, sůl, rajský protlak, pepř, kmín, nakrájenou feferonku, podlijeme vývarem a dusíme téměř doměkka. Před dovařením přidáme červenou papriku, zahustíme hladkou moukou, kterou jsme rozkverlali ve studené vodě. Povaříme.
Příloha
Podáváme houskovým knedlíkem nebo s vařenými bramborami.

Původní receptura

Zvěřina musí projít povinnou veterinární kontrolou a také mít doklad původu

Dodusíme do měkka
Comments